Over ons

Leman Decorations biedt u een uitgebreid en creatief gamma van decoraties in chocolade, marsepein, suiker, hostie en plastiek. Met onze decoraties maakt u een dessert waar nog lang over gesproken zal worden.

Wij zijn nooit tevreden. Voortdurend zoeken we naar toffe ideeën om uw dessert de meerwaarde te geven waarnaar u op zoek bent. Zo creëren wij modieuze decoraties die van elke dessert een topper maken. Want: no cake, no party.

Georges Leman start in 1963 met de productie van marsepeinbloemen. Vandaag is Leman uitgegroeid tot een nog steeds groeiende KMO. Onze inspiratie halen we uit de 46 landen waarin we actief zijn.
Leman Decorations is de trots van de tweede generatie. Onze onderneming is een autonoom en volledig onafhankelijk familiebedrijf, onder leiding van Didier en Iris Leman.

De bedrijfssite in Moeskroen wordt draaiende gehouden door 42 gedreven personeelsleden. Alle decoraties in chocolade worden ter plaatse geproduceerd. De suiker- en marsepeinartikelen worden gecreëerd in het productiebedrijf Asian Sugar Decor (Thailand). Op die manier kunnen we onze artikelen betaalbaar houden voor u. De Thaïse medewerkers werken er in Europese omstandigheden. De strenge kwaliteitseisen zijn daar ook de norm.

Elke dag streven wij naar kwaliteit. Daarom zijn wij ook trots op het ‘BRC-certificaat - grade AA’ van de Moeskroense vestiging. Asian Sugar Decor behaalde het ‘BRC-certificaat - grade A+’. 

Landkeuze