Beste klant: vanwege onze jaarlijkse zomervakantie van 20 juli tot 4 augustus worden nieuwe accountregistraties tijdelijk opgeschort op onze webshop. Aanvragen voor nieuwe accounts worden gedurende deze periode niet verwerkt. Klanten kunnen echter nog steeds bestellingen plaatsen of informeren via telefoon op +32 (0)56 72 80 74 of per e-mail op order_belgium@lemandecorations.com. Onze excuses voor het eventuele ongemak!

Leman Decorations, elevate your creations:

Bij Leman Decorations begrijpen we dat klanten tegenwoordig op zoek zijn naar een 'belevingswaarde'. In ruil voor hun zuur verdiende centen willen klanten nieuwe, verleidelijke, prikkelende creaties, die tot hun verbeelding spreken, hen verrassen, waar ze enthousiast over zijn en die hen lang bij blijven.

Daarom is onze missie eenvoudig en doelgericht... uw creaties naar een hoger niveau tillen en een meerwaarde bieden aan de hand van voortdurende innovatie en dagelijkse inspiratie.

Het draait allemaal om het mogelijk maken van creatieve vrijheid via onze vier beloften: Inspiratie, Innovatie, Maatwerk, Hoger niveau.

Met een breed, steeds evoluerend portfolio van ambiteuze decoraties die het hele jaar door geschikt zijn; gecombineerd met ons vermogen om decoraties snel en efficiënt af te stemmen op uw behoeften... zijn wij de partner bij uitstek voor innovatie en maatwerk.

Echt partnerschap is belangrijk voor ons. Ons team is creatief in alles wat ze doen, onverbiddelijk moedig als het op innovatie aankomt, werkt altijd samen en, bovenal zet zich in voor een uitstekende dienstverlening.

Landkeuze