Eindejaarsactie 2020 - Wiscoutre blanc de blancs

Tuesday 1 September 2020

Plaats nu uw bestelling met eindejaarsartikelen via onze webshop en ontvang gratis één fles mousserende wijn “Wiscoutre”* per aankoopschijf van € 250 (excl. BTW).

* De fles wijn zal begin december geleverd worden. Maximum 6 flessen per klant in totaal. De actie is enkel geldig bij een bestelling met eindejaarsartikelen geplaatst via de webshop vóór 30 oktober 2020.

De Wiscoutre blanc de blancs is de parel van het Belgische wijndomein Entre-Deux-Monts, gelegen op een boogscheut van de Franse grens. Wijnmaker Martin teelt druiven, samen met zijn vader Yves, op de glooiende flanken van het prachtige Heuvelland.

De cuvée Wiscoutre is op dezelfde methode ontwikkeld als een traditionele champagne. Een combinatie van de Franse druif Chardonnay, die weelderigheid en zachtheid geeft, met de Duitse druif Kerner die frisheid aan het brede smakenpalet toevoegt. Het resultaat is een evenwichtige en elegante gastronomische wijn waarin je sappige toetsen proeft van exotisch en citrusfruit, aangevuld met verfrissende zuren die zo eigen zijn aan het uniek coolclimate–terroir.

De Wiscoutre blanc de blancs viel al meermaals in de prijzen :
Gouden Medaille op wedstrijd Beste Belgische wijn 2013, 2016 et 2017
Zilveren Medaille op wedstrijd Meilleurs Effervescents du Monde 2018 in Dijon

Het Belgische wijndomein Entre-Deux-Monts komt ook geregeld in de geschreven pers, zie hieronder:

Back to overview

Country selection